Sunny 40 utomhusdusch

Energisparande utedusch med soluppvärmd varmvattenberedare som rymmer 40 liter vatten vilket räcker till hela 20 minuters skön tempererad duschning. Gratis varmvatten!

Logga in för att se pris
Artikelnr: 40006 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Utedusch Sunny 40 med 40-liters vattentank. Tack vare att vattnet i tanken värms upp av solen sparar du både energi och pengar samt minskar din klimatpåverkan. Allt som behövs är en trädgårdsslang. Med den inbyggda blandaren kan du enkelt temperera ditt duschvatten så att det blir lagom temperatur. Vattnet tempereras på så sätt att det uppvärmda vattnet i tanken blandas med kallvattnet som kommer i trädgårdsslangen. Duschen ger ungefär 20 minuters skön tempererad duschning. Med den praktiska fotduschen/vattenutkastaren, som ger kallvatten, kan man lätt skölja av fötterna eller fylla vattenkannan.

Enkel installation: Skruva fast duschen i underlaget och anslut trädgårdsslangen (standardkoppling/Gardena).

Alla delar är gjorda i rostskyddat material.

Tänk på att
Vattnet i de soluppvärmda uteduscharna kan bli väldigt varmt. Upp till 60 grader Celsius. Blandarvredet ska därför alltid öppnas i kallt läget för att på så sätt känna av med handen om vattnet har lagom temperatur. Öppna därför alltid blandarvredet i kallt läge och känner efter med handen hur varmt vattnet är.
Samtliga utomhusduschar skall tömmas och förvaras på mörk, torr och frostfri plats under vinterhalvåret eller annars vid de tillfällen då riskerar att utsättas för frost.

Rengöring
Rengör med en ljummen, fuktig duk. Använd milt rengöringsmedel. Använd inte skurmedel eller andra starka rengöringsmedel då dessa kan skada ytan.

Olika upplagor
Vi gör då och då förändringar och förbättringar av våra produkter. 2024 har vi ändrat takduschens utseende och takduschrörets längd. Även det svarta rörets höjd kan skilja några millimeter. Mått och bilder på denna sida gäller för 2024 års modell. 2024 års modell levereras i brun kartong. Tidigare modell levereras i vit kartong.

Höjd: 2170 cm.
EAN: 7391919400061