Frågor och svar

Jag är privatperson. Hur handlar jag?

Våra produkter säljs via olika återförsäljare. Leta gärna upp en återförsäljare här på vår hemsida och kolla om de har den produkt du är ute efter, eller om de kan tänkas köpa in den.

Jag är återförsäljare. Hur handlar jag?

Om du är återförsäljare och vill handla men inte är kund sedan tidigare, kontakta oss via exempelvis info@dpsgroup.se. Inkludera gärna org.nr, företagsnamn, ditt namn, adressuppgifter (leverans/faktura) och telefon.  Om du är kund sedan tidigare men inte har login till hemsidan, inkludera då gärna även ert kundnummer.

Hur loggar jag in?

För att kunna handla via vår webbshop klickar du på en ”Logga in”-länk eller på ”Mitt konto”-länken högst upp. Logga in med dina inloggningsuppgifter.

Var hittar jag mitt lösenord?

Om du redan är kund och har inloggningsuppgifter men tappat bort lösenordet, så kan du klicka på ”Glömt lösenord” på inloggningssidan och sedan följa instruktionerna som följer.

Varukorg och kassa?

Klicka på Köp-knappen på de produkter du vill köpa. När du är klar klickar du på varukorgen uppe till höger. I kassan kan du enkelt ändra antal, ta bort varor etc. Klicka på ”Fortsätt till kassan”, kontrollera dina kund-/adressuppgifter och klicka sedan på ”Slutför köp”.

Reklamtion?

Läs mer på Kontakta oss-sidan om reklamation.