Om Demerx

 

Varumärket Demerx etablerades 1968 av Sören Hoffberg och togs senare över av hans son Robert. År 2020 köptes Demerx upp av Volati AB, och sedan 2022 ingår varumärket Demerx i bolaget Duschprodukter Sweden AB som även har duschmärkena Arrow och Duschy.

Vi har det mesta inom badrumstillbehör. Med allt från moderna badrumstillbehör, såsom toaborstar och krokar, till exklusiva badrumsmöbler och duschset. I sortimentet finns också de populära uteduscharna Sunny. Uteduscharna är soluppvärmda och ger möjlighet till gratis varmvatten och är samtidigt bra för miljön.

Kvalitet och funktionalitet är A och O för oss, och där är materialvalet extra viktigt. Många av våra produkter är tillverkade i rostfritt 18/8-stål som med sin koppar- och krombeläggning bjuder på en vacker finish som håller lång tid framöver.

Sortimentet består idag av ca 400 artiklar.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Du hittar vanliga frågor och svar (FAQ) i vår supportportal. Klicka på länken nedan för att öppna i nytt fönster/flik. Vi fyller på med fler frågor och svar under tidens gång. Om du inte hittar den information du är ute efter, kan du kontakta oss på mejl eller telefon.

SUPPORTPORTAL

Kontakta oss

Privatperson?
Våra produkter säljs till butiker. Är du privatperson kontaktar du en återförsäljare för att se vilka Demerx-produkter återförsäljaren säljer eller kan köpa in.

Butik eller grossist?
Välkommen att kontakta oss för beställningar eller frågor.

Försäljningschef
Peter Persson
peter.persson@dpsgroup.se
0708-95 51 10

Allmänna frågor
info@dpsgroup.se

Telefon / växel
031-330 00 10

Order
Patrik Alm Schutschkoff
order@dpsgroup.se

Reklamation
Vid reklamation kontaktar du i första hand den återförsäljare som du köpte produkten hos.

Vid reklamationsfrågor till Duschprodukter Sweden AB:
reklamation@dpsgroup.se
031-330 00 16 (vardagar mellan kl 15 och 16)