Demerx är en del av Duschprodukter Group

Varumärket Demerx etablerades 1968 av Sören Hoffberg och togs senare över av hans son Robert. År 2020 köptes Demerx upp av Volati AB, och sedan 2022 ingår varumärket Demerx i bolaget Duschprodukter Sweden AB som även har duschmärkena Arrow och Duschy.

I vårt sortimentet hittar du de populära uteduscharna Sunny. Uteduscharna är soluppvärmda och ger möjlighet till en gratis varmvattendusch samtidigt som minskar belastningen på miljön. Vi har har även badrumstillbehör, med allt från toaborstar och krokar till exklusiva badrumsmöbler och duschset. 

Kvalitet och funktionalitet är A och O för oss, och där är materialvalet extra viktigt. Många av våra produkter är tillverkade i rostfritt 18/8-stål som med sin koppar- och krombeläggning bjuder på en vacker finish som håller lång tid framöver.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

I vår supportportal hittar du vanliga frågor och svar (öppnas i nytt fönster/flik). Om du inte hittar den information du är ute efter, kan du kontakta oss på mail nedan.

Kontakt 

Privatperson? Våra produkter säljs till butiker. Är du privatperson kontaktar du en återförsäljare för att se vilka Demerx-produkter återförsäljaren säljer eller kan köpa in.

Butik eller grossist? Välkommen att kontakta oss för beställningar eller frågor.

Adress
Duschprodukter Sweden AB
Solbräckegatan 41A
442 45 Kungälv
Öppna karta

Telefon / växel
031-330 00 10

Försäljning

Peter Lindenhall, försäljningschef
peter.lindenhall@dpsgroup.se
0708-95 51 10

Peter Helin
peter.helin@dpsgroup.se
0708-51 14 19

Nina Erlandsson Sundström
nina.erlandsson@dpsgroup.se
0708-51 14 21

Order
order@dpsgroup.se

Reklamation
Vid reklamationsfrågor kontaktar du i första hand den återförsäljare där du köpte produkten. Vid reklamationsfrågor till Duschprodukter Sweden AB, maila reklamation@dpsgroup.se eller ring vår reklamation- och servicetelefon på vardagar mellan klockan 15 och 16: 031-330 00 16.

Allmänna frågor
info@dpsgroup.se

Fakturafrågor
faktura@dpsgroup.se

Hemsida
Har du frågor om eller synpunkter på vår hemsida:
webmaster@dpsgroup.se