Sunny side up

Sedan 1968 har vi på Demerx utvecklat och sålt högkvalitativa dusch- och badrumsprodukter. Vår signaturprodukt är de soluppvärmda uteduscharna Sunny. En innovativ och lättinstallerad utedusch som ger möjlighet till gratis varmvatten samtidigt som den sparar både energi och vatten.

Stort sortiment av badrumstillbehör & badrumsinredning

Uteduschar

Efterfrågan på uteduschar har fullständigt exploderat på senare år. Att leva ett aktivt liv ute i naturen får oss att både må bra och leva mer hållbart. Hand i hand med det här går det stora trycket på utomhuspooler. En pool utan dusch känns inte komplett.

Komplett utbud

Som komplement till våra uteduschar har vi ett komplett utbud av badrumstillbehör. Allt från smarta tillbehör som krokar och toaborstar till kvalitativa badrumsmöbler och duschset finns bland våra 400 produkter.

Hållbarhet

Alla våra produkter bygger på hållbarhet, kvalitet och funktionalitet. Vi är långsiktiga i allt vi gör. Inte minst när det kommer till materialval. Många av våra produkter är tillverkade i rostfritt 18/8-stål, det ger en vacker finish och produkter som håller lång tid framöver.

Broschyr 2022

Nu kan du ladda ner vår broschyr
med uteduschar 2022.

Gå direkt till sortimentet

Här hittar du informationen om alla våra produkter.
E-handel endast för återförsäljare.

2022-05-18 – Högt tryck på utleveranser

Vi har just nu högt tryck på utleveranser. Detta tillsammans med Demerx ägarbyte och lagerflytt gör att leveranser och e-poståterkoppling för tillfället är fördröjda. Vi arbetar intensivt med att komma i fas och beklagar om leveransen tar längre tid än vanligt. Vi tackar för ert överseende.

2022-04-01 – Ägarinformation och flytt av Demerx lager

Demerx i Kinda AB  tillhör sedan den 1 april 2022 Duschprodukter Sweden AB, som ingår i Salix Group där även Demerx och systerbolaget Habo Gruppen ingår. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete i Duschprodukters regi. I samband med ägarbytet har Demerx lager flyttats till Kungälv, och utleveranser pausades under cirka en vecka.

Vill du köpa våra produkter?

Är du privatkund? Kontakta en av våra återförsäljare.

Är du återförsäljare? Kontakta oss för mer information eller för att lägga beställningar eller få login till hemsidan.